Trenutno ste na: LICEGUARD HRVATSKA | PROIZVODI

LiceGuard proizvodi

Prije LiceGuard proizvoda, vrlo agresivni šamponi i praškovi su se koristili da bi se riješio problem uši i gnjida u kosi. S obzirom da su uši i gnjide postajale sve otpornije, koristili su se sve jači i po djecu opasniji proizvodi. Ne morate brinuti: postoji vrlo elegantno rješenje za odstranjivanje tih malih nametnika, ali i kako zaustaviti njihov povratak…

uši i gnjide u kosi
LiceGuard proizvodi pomažu da se riješi problem uši i gnjida u kosi na siguran, neagresivan i bezopasan način. Svaki LiceGuard proizvod ima važnu ulogu u postupku rješavanja uši i gnjida iz kose. Korištenje kompletne palete proizvoda čini postupak sigurnijim i bržim, s obzirom da postupak omogućava: otkrivanje uši, iščešljavanje gnjida i sprijećavanje povratka uši na kosu. Proizvođač LiceGuard proizvoda je ARR Health Technologies situiran u Bostonu, SAD.

Možete pronaći više detalja o našim proizvodima niže, a ako imate još pitanja možete potražiti odgovore u Podrška: Proizvodi.

LiceGuard proizvodi se prodaju u ljekarnama ili ih možete naručiti na našem WEB SHOP-u.

Robi Comb PRO - električni češalj

Korištenjem električnog češlja Robi Comb Pro, štitite djecu od agresivnih kemijskih tretmana koji štetno djeluju na kožu. Za ubiti uši više nemorate prati i šamponirati, samo počešljati par minuta dnevno. Robi Comb Pro javlja zvučnim signalom da ste ubili uš. Zatim, očistite češalj s četkicom iz kompleta i nastavite dalje. Jednostavno! Međunarodno priznat proizvod koji se dokazao na tržištu kao najučinkovitije rješenje za uklanjanje uši! Saznajte više o Robi Comb PRO češlju!

LiceGuard šampon

LiceGuard šamponLiceGuard šampon oslabljuje čvrsto ljepilo kojim su gnjide pričvršćene za kosu tako da se mogu puno lakše i u većem broju iščešljati i istovremeno omekšava kosu i time iščešljavanje i uši i gnjida čini lakšim. LiceGuard šampon je vrlo blag i može se koristiti svaki dan. Da bi šampon bio maksimalno iskorišten, preporučamo da se koristi uz LiceGuard set češljeva za iščešljavanje uši i gnjida iz kose!

LiceGuard set češljeva

LiceGuard profesionalni set češljeva je učinkovitiji od bilo kojeg drugog sredstva iste namjene zbog svoje kvalitetne izrade. U setu se nalazi jedan češalj za uši i jedan češalj za gnjide, svaki posebno dizajniran za što efikasnije korištenje. U setu je i glatka ukosnica za razmicanje pramenova prilikom češljanja te povećalo za lakšu detekciju gnjida ili uši. Čvrsti metalni, anti-korozivni, zaobljeni zubci su precizno postavljeni sa optimalnim razmakom da ne propuštaju uši i gnjide za razliku od sličnih češljeva. Kvalitetan, čvrst proizvod bez pora za potencijalno skupljanje nečistoće, češljeve je moguće prati u kipućoj vodi. Sve navedeno čini ovaj set nezaobilaznim prilikom pojave uši. Za iščešljavanje uši i gnjida iz kose set češljeva je idealan u kombinaciji s LiceGuard šamponom.

LiceGuard repelent

LiceGuard repelent u spreju odbija uši i omogućava jaku zaštitu od prelaska uši na vašu ili kosu vašeg djeteta i mogućnost zaraze svodi na minimum. Dovoljno ga je jednom dnevno poprskati i raščešljati u kosi i vaše dijete može sigurnije u školu ili vrtić s cjelodnevnom zaštitom. Korištenje LiceGuard spreja je jednostavno i po djecu sigurno za svakodnevnu uporabu. Repelent ima ugodan miris divljeg cvijeća, miris koji djeca vole, a uši ne!

KLINIČKI DOKAZANO EFIKASAN

Labaratoriska ispitivanja provedena u Engleskoj, Francuskoj, Izraelu i SAD-u su pokazala da je LiceGuard repelent djelotvoran u 96% slučajeva!

LTS - Lice Treatment System

LTS ili Lice Treatment System sadrži tri glavna LiceGuard proizvoda u jednom: 1 LiceGuard šampon, 1 LiceGuard češalj (univerzalni za uši i gnjide) i 1 LiceGuard repelent sprej . Ako trebate proizvode za zaštitu i uklanjanje uši i gnjida ovo je optimalna kombinacija i najpovoljnije rješenje, povoljnije od kupnje svakog proizvoda zasebno. Ovaj set možete naručiti samo na našem WEB SHOP-u

 
naslovnica | o ušima i gnjidama | proizvodi | webshop | podrška | vaša pisma | international | prava i uvjeti | kontakt