Trenutno ste na: LICEGUARD HRVATSKA | PODRŠKA

Podrška (često postavljana pitanja)

Ovdje možete pronaći odgovore na najčešće postavljana pitanja vezano uz LiceGuard proizvode, direktnu narudžbu putem interneta i njihovu dostavu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Odgovori na često postavljena pitanja

Kako možemo znati da Robi Comb Pro i ostali proizvodi rade?

Svi LiceGuard proizvodi prolaze niz labaratorijskih provjera, i što je bitnije, koriste se u SAD-u i mnogim drugim zemljama već godinama. Za detaljniji pregled Robi Comb PRO-a i njegove učinkovitosti, pogledajte OVDJE. Dokaz učinkovitosti  je i činjenica da ga koriste mnoge ustanove kao dječji vrtići, domovi za stare i nemoćne, institucije za osobe sa specijalnim potrebama, medicinske ustanove kao i obične obitelji. Proizvodi se mogu naći u mnogim poznatim svjetskim lancima i ljekarnama. Ali najvažnije od svega je da smo primili mnoga pisma zadovoljnih korisnika koje možete vidjeti OVDJE.

Što čini LiceGuard proizvode različitim od sličnih proizvoda iste namjene?

  • Niti jedna druga paleta proizvoda ili pojedinačni proizvod protiv ušiju i gnjida, osim LiceGuard proizvoda, NE NUDI cjelokupno rješenje: pronalazak i eliminaciju ušiju, uklanjanje ušiju i gnjida te prevenciju od dolaska ili povratka ušiju u kosu.

  • Jako je važno istaknuti da LiceGuard proizvodi NISU opasni za djecu jer ne sadrže agresivne ili otrovne sastojke (NEMA pesticida) te uz pravilnu primjenu nisu štetni.

  • Svi LiceGuard proizvodi se mogu koristiti SVAKODNEVNO te NEMA ograničenja na starost (dob) djeteta! Skoro svi ostali slični proizvodi na tržištu ili djelovi njihove linije imaju neko ograničenje; ili na učestalost korištenja ili na minimalnu starost djeteta!

  • LiceGuard proizvodi su ugodnog mirisa! Većina šampona i sličnih sredstva zbog svog, u pravilu toksičnog, sastava jako smrde i vrlo su neugodna kako djeci tako i roditeljima prilikom korištenja. Ta činjenica otežava cijeli postupak i čini ga vrlo odbojnim prema svima, posebno prema najmlađima. Sa LiceGuard sredstvima tog neželjenog efekta nema. I LiceGuard šampon, a posebno LiceGuard repelent su vrlo ugodnog mirisa!

  • Glavni proizvod u LiceGuard liniji, Robi Comb PRO uopće nije kemijski tretman, može se koristiti na više djece, može se koristiti tjekom cijele godine i kao preventiva i kao sredstvo za ubijanje ušiju. Robi Comb PRO se koristi na suhoj kosi, bilo kada, bilo gdje! I na njega dobijate godinu dana garancije. Neusporedivo!

  • Koji je primarni proizvod, koji treba prvo kupiti?

Robi Comb PRO – električni češalj je definitivno primarni proizvod jer s njim možete ukloniti problem ušiju u kosi, ali i gnjida (pogledajte slijedeće pitanje). Također služi i kao detektor za uši prilikom pojave istih u zajednici. Može se koristiti na više osoba za redom i uz pravilnu upotrebu nije potrošna roba. To je proizvod koji bi svaka obitelj sa djecom trebala imati.

Ubija li Robi Comb gnjide?

Ne izravno. Ali nakon deset uzastopnih dana korištenja Robi Comb PRO-a ćete početi ubijati novo izlegnute uši i time prekinuti polaganje novih gnjida. Uništavanjem reproduktivnog ciklusa učinkovito možete riješiti i problem gnjida. Znači, iako Robi Comb PRO izravno ne djeluje na gnjide moguće je s njime rješiti i taj problem.

Zašto trebam LiceGuard šampon ako imam već Robi Comb Pro češalj?

LiceGuard šampon uvelike pomaže da se kosa očisti od gnjida. Cijeli postupak je znatno ubrzan i temeljitiji ako se sa šamponom koriste i LiceGuard metalni češljevi za iščešljavanje. Za optimalni učinak preporučamo svakodnevno korištenje Robi Comb PRO-a i najmanje dva puta tjedno tretmane s LiceGuard šamponom i češljevima za iščešljavanje. Na taj način je moguće ukloniti problem za tjedan dana. Ako trenutno koristite neki drugi preparat protiv uši, ali želite se riješiti i gnjida, tretman s LiceGuard šamponom i češljevima vam znatno može poboljšati učinkovitost bilo kojeg drugog tretmana.

Da li su LiceGuard šampon i repelent otrovni ili opasni za malu djecu?

Nisu. Proizvedeni su od sastojaka koji nisu agresivni niti toksični i ako se držite uputa, mogu se koristiti svakodnevno bez ikakve dobne granice, za razliku od većine drugih proizvoda.

Gdje se mogu kupiti LiceGuard proizvodi?

LiceGuard proizvodi se prodaju u ljekarnama na cijelom području Republike Hrvatske. Nalaze se u distribuciji svih većih veledrogerija. Ukoliko želite možete ih kupiti direktno na portalu za ljepotu i zdravlje drogerija.hr ili na našem webshop-u.

Dostavljate li i izvan Republike Hrvatske?

Ovo su službene stranice LiceGuard Hrvatska i dostavljmo samo u RH. Za većinu susjednih država kao i ostalih država na europskom kontinentu možete naručiti na službenim europskim stranicama www.liceguard-europe.com

Koji su rokovi dostave i koji je način slanja narudžbe?

U pravilu pošiljku dobivate u roku 2 dana. Pošiljku šaljemo brzom dostavom kurirskim službama. Brzina same isporuke djelomično ovisi o vašoj lokaciji (otoci, blizina većim gradovima). Detaljnije pogledajte OVDJE.

Koji su načini plaćanja?

Za sada na našem webshop-u možete naručiti tako da plaćate prilikom samog preuzimanja robe (pouzećem) ili uplatom na naš račun.

Kakva je garanacija, uvjeti i načini reklamacije?

Robi Comb PRO je pokriven standardnim jednogodišnjim jamstvom u skladu s europskim normama. Ako se uređaj koristi po uputama i ako se pokvari unutar jamstvenog roka – pokvareni uređaj će se zamijeniti s ispravnim. Ostali proizvodi ne podliježu garanciji jer se ne mogu pokvariti. Svi dijelovi narudžbe se pažljivo pregledaju prije slanja. U slučaju bilo kakvih nejasnoća ili eventualnih reklamacija nazovite nas na 01/2945 071. Detaljnije o uvjetima i načinima rekalamcije pogledjate OVDJE.

Što ako želim naručiti veće količine ili distribuirati vaše proizvode?

Ako želite naručiti veće količine za razne institucije tipa: škole, domovi, dječji vrtići, razne zajednice ili ste zainteresirani za daljnju prodaju, javite nam se e-mailom ili nas nazovite na 01/2945 071 i kontaktirati ćemo vas u najkraćem mogućem roku.

 
naslovnica | o ušima i gnjidama | proizvodi | webshop | podrška | vaša pisma | international | prava i uvjeti | kontakt