Trenutno ste na: LICEGUARD HRVATSKA | PROIZVODI | VAŠA PISMA

Vaša mišljenja o LiceGuard proizvodima

Ovo su samo neki komentari na LiceGuard proizvode on naših korisnika iz cijele Hrvatske:

Koristili smo LiceGuard češalj i LiceGuard šampon i mogu reći da smo se preporodili. Pošto imam tri učenika LiceGuard češalj je postao svakodnevno upotrebljiv zbog preventive. Nije mi žao ni lipe koje sam dala za to, inače nemam povjerenja u narudžbe iz tiska no vaši proizvodi su to mišljenje promijenili. Pošto je "invazija" uši i dalje u školama i vrtiću preporučam vas dalje...Hvala!

D.V., Zlatar

Robi Comb Pro - Prava stvar za ta mala sitna stvorenja koja su se legla stotine na dan. LiceGuard češalj - Što je izmaknulo prvom proizvodu ovo ih je dokrajčilo. LiceGuard šampon - Izgubila sam nadu da će mi i ovaj šampon pomoći, ali sam riskirala i kupila ga i nakon dva pranja uši i gnjida nije bilo kao da su rukom odnešena, spasili ste me patnje koja je trajala 2 mjeseca. Hvala!

K.Š., Lovinac

Ja sam mama od T. i umjesto nje odgovaram na vaše pitanje. Mogu samo reći jedno: "Hvala bogu otkada sam uzela vaše proizvode i to cijelu ponudu, ja i moje dijete uspješno smo riješili se ušiju!" Dok nisam pročitala za vaše proizvode u novinama potrošila sam novaca na razne šampone koji mi nisu pomogli jer u školi gdje je dijete dobilo uši, nisu svi svoju djecu očistili od ušiju. Ja sam njoj raznim šamponima uništila kosu, a ona opet drugi dan dođe sa ušima. Ali to smo uspješno riješili sa vašim LiceGuard repelentom i mi smo danas super bez ušiju. Svaka čast!

T.K., Lekenik

Nakon što sam po tko zna koji put očistila svoje dijete od ušiju, a ono se vraćalo kući opet puno odlučila sam naručiti vaše proizvode. Naručila sam češalj koji je doslovno izvukao svaku gnjidu i uš iz kose. Nakon toga sam koristila repelent sprej koji me oduševio mirisom i efikasnošću. Nakon vaših proizvoda nemam više problema s ušima i svima ga toplo preporučujem!

D.D., Crivac

Pročitavši vašu reklamu u novinama pomislila sam da je to po dobrom starom običaju nešto bezazleno. Odlučila sam probati jer jedino je to preostalo meni i mojoj djeci. Da na uskrati muke i naravno šišanja duge kose koju smo jako dugo njegovali. Sve riječi hvale i pohvale za vaše proizvode. Pogotovo vaš češalj za iščešljavanje gnjida. S štovanjem!

D.M., Jesenje

Ja sam se za Vaše proizvode zainteresirala privatno jer imam dvije curice, jednu u školi, drugu u jaslicama. Kod veće su se pojavile usi (dosta djece u razredu). Kako nam je to bio prvi susret s tom pojavom u našem roditeljskom stazu, nismo bas bili spremni ... U apoteci sam kupila šampon (op.a uklonjen naziv) i sve sam nas šamponirala, iako s tim baš nisam bila jako sretna. Isto tako smo kupili neki češljić, koji je bio dosta nekoristan (premali i preslabi, a mi te kose imamo dosta). Cijeli vikend smo prali svu posteljinu i robu i bilo nam je lagano izvanredno stanje. Postupak šamponiranja sam po uputi ponovila 2 puta, ali nikako nisam bila sigurna je li to sada to. Pa koliko onda šamponiranja??

Onda sam konačno nasla vremena otići malo na internet gdje sam pročitala o vašim proizvodima, koji su mi se činili puno kvalitetniji od onoga što smo mi koristili. Počela sam zvati po ljekarnama, ali većina ih je imala vas samo električni, ali ne i mehanički česalj. Onda sam Vam poslala mail ...
Proizvode sam ipak našla u jednoj ljekarni tako da smo ih isprobali, i dosta smo zadovoljni. Posebno sam zadovoljna zbog same detekcije, jer nekako ipak proces možeš pratiti i kontrolirati, a ne zahtjeva toliko vremena (što je isto jako važno).

Međutim, kako nam je to na neki način i struka (op.a. zaposlena u zdravstvu), posebno za mog supruga (op.a sanitarni inženjer) koji je u organizaciji različitih seminara, a slučajno  jednog takvog upravo te tematike, možda bi vam to moglo biti zanimljivo.

Mišljenja sam da bi se vaši proizvodi trebali više približiti ljudima, kako bi u tim situacijama bili informiraniji i spremniji.

D.V.L., Rijeka

Nakon što sam se u proljeće 20-ak dana bezuspješno borila s ušima u kosi svoje kćeri jer ima dugu kovrčavu i gustu kosu, obratila sam se Vama i kupila vaše proizvode. Nakon tjedan dana  uporne upotrebe riješili smo se malih napasti. Od tada redovito koristimo LiceGuard repelent prije odlaska u školu. Izuzetno sam zadovoljna i češljem i šamponom, te proizvode preporučujem svojim poznanicima.

A.K., Petrinja

Zadovoljna sam češljem zato što uz pomoć LiceGuard šampona očisti cijelu kosu.

M.I., Novalja

LiceGuard proizvodi su bili jedino i posljednje rješenje na koje sam naišla sasvim slučajno i sa kojim sam konačno uspjela riješiti problem ušiju kod djece i mogu samo reći da sam prezadovoljna. Koristila sam cjelokupni asortiman LiceGuard proizvoda i niti na jedan nemam primjedbu, kao prvo Robi Comb Pro koji efikasno ubija uš u kosi, Zatim LiceGuard šampon koji nije štetan kao ostali proizvodi za tu namjenu nakon kojeg sa lakoćom se raščešljala kosa i uklone gnjide pomoću LiceGuard češlja, a pogotovo što mi djeca imaju gustu i kovrčaju kosu te sam nakon toga koristila LiceGuard repelent u spreju za daljnju zaštitu i do danas ni u od uši. Mogu vam reći samo hvala!

S.V., Samobor

Stvarno je revolucionaran. Ja i supruga smo gotovo sve isprobali nebi li iskorijenili uši i gnjide iz vlasišta naših curica. Od muke sam išao na soluciju da ih ošišamo na kratko. Primjenom Vašeg cijelog seta, ostali smo ugodno iznenađeni jer ne samo da smo uništili uši i gnjide nego se više ni ne pojavljuju. ZAHVALJUJEMO VAM!

A.M., Samobor

Robi Comb uspješno ubija uši, češalj ih sa lakoćom iščešljava, a šampon fino miriše i ostavlja kosu mekanom.

R.F., Krapina

Kao prvo, dječje uši su oduvijek bile neugoda, kako za djecu, tako i za roditelje, pa svi uvijek traže bolji način za rješavanje istih. Vaši su proizvodi pomogli na brz i učinkovit način, Robi Comb Pro je više za detektiranje, a šampon je odličan- učinkovit i brz.

M.G., Nova Gradiška

Sve sam isprobala da djeci očistim uši iz kose. U tome mi nije pomoglo ništa dok nisam u 24 Sata pročitala reklamu LiceGuard. Isprobala sam Šampon i Češalj. Šampon je omekšao ljepljive gnjide zatim sam to iščešljala sitnim metalnim češljem. Sada više nema ušiju i gnjida. Dovoljno je 2 puta tjedno koristit šampon i češalj. Hvala! LiceGuard je No. 1!!!


H.G.S., Cista Provo

Šampon je odličan za opuštanje uši i gnjida od kose, a češalj LiceGuard je izvanredan u sakupljanju istih. Jako sam zadovoljna.

M.S., Vrbje

Ova dva proizvoda su bila za moju kćerku i po njezinoj izjavi jedan i drugi proizvod su odlični. U vrlo kratkom vremenu od 10 dana se riješila nametnika. Pogotovo što ima vrlo gustu i dugu kosu. Hvala na brzini i točnosti dostave proizvoda. 

D.G.O., Split

Uzela sam češalj za iščešljavanje gnjida, jako je dobar jer ih super skida- to sam ponovila narudžbu i dobila 2+ povećalo - šampon za ubijanje i preparat da lakše se gnjide skidaju i preparat poslije svega da se namaže da više ne dolaze - sve je super i jako uspješno jer do tog dana sam se sa svačim borila za djecu i bez uspjeha: napokon došao je kraj zahvaljujući ovim proizvodima.

N.M., Zaton

LiceGuard šampon u kombinaciji s LiceGuard češljem učinkovito je riješio problem kod mog djeteta. Naročito me oduševio češalj - idealno rješenje da se problem ne bi ponovio.

T.P., Sisak

Pošto imam dvije školarke bila sam prisiljena koristiti sredstva protiv uši. Posebno sam zadovoljna vašim češljem (LiceGuard). Stvarno iščešljava sve pa i najsitnije gnjide. S njim je vrlo lako i u vrlo kratkom vremenu skinuti i očistiti kosu djetetu, bez velikih problema. Od mene dobivate svaku pohvalu i zahvalu za kvalitetan proizvod.

M.F., Petrovsko

Posebno sam zadovoljna sa Robi Comb Pro i LiceGuard šamponom, koji su mi nakon samo 3 dana primjene pomogli očistiti djetetu uši i gnjide koje sam 5 tjedana pokušavala očistiti raznim drugim sredstvima

M.P., Slavonski Brod

Robi Comb Pro - dobar je jer kada naiđe na uši javlja svojim signalom, ne moram je tražiti i iščešljavati sa češljem. LiceGuard češalj - dobar je jer sve iščešlja iz kose i gnjide i uši. LiceGuard šampon - je super jer omekša gnjide tako da se mogu lakše iščešljati.

Lj.M., Nova Rača

Robi Comb Pro je odličan proizvod. Zahvaljujući njemu, u vrlo kratkom vremenu smo riješili ušljivost kod djece. Jako je praktičan i pouzdan, a i lako se održava.

S.B., Križevci

Koristila sam češalj i šampon i odlični su, a češalj se može prokuhati pa je dobar ako je u pitanju više djece kao u mom slučaju.

K.S., Podaca

LiceGuard šampon - brzo učinkovit, lagan za upotrebu. LiceGuard češalj - najbolji češalj koji sam isprobala (a probala sam ih dosta) za borbu protiv ušiju i gnjida. LiceGuard repelent - nisam koristila mada sam ga naručila..

J.J., Zagreb

Šamponom i češljem riješili smo se ne samo uši, nego i gnjida. A repelent je odličan u preventivi. Već smo neko vrijeme mirni, iako su se uši opet pojavile u školi. Mi ih naravno nismo dobili, jer koristimo repelent. Preporučili smo proizvode i prijateljima, jer su stvarno odlični.

R.N., Vukovo Selo

 

NAPOMENA: Neka pisma/dopisi su lektorirani bez promjena osnovnog značenja istih, a puni podaci o svim pošiljateljima kao i sami dopisi se nalaze u našoj arhivi. Ukoliko želite s nama podjeliti vaša iskustva o problemu gnjida i uši u kosi i/ili korištenja naših LiceGuard proizvoda pošaljite nam E-MAIL. Tvrtka Nemus Lex d.o.o. zadržava pravo objave, kraćenja i pravopisne korekcije.

 
naslovnica | o ušima i gnjidama | proizvodi | webshop | podrška | vaša pisma | international | prava i uvjeti | kontakt