Trenutno ste na: LICEGUARD HRVATSKA | PRAVA I UVJETI

Prava i uvjeti

Prava i uvjeti
Nemus Lex d.o.o. zadržava pravo na povreme izmjene i korekcije Prava i uvjeta. Korisnici bi trebali povremeno pregledavati navedene uvjete. Korištenjem stranica www.liceguard.com.hr (u daljnjem tekstu: Stranica) pristajete na eventualne promjene, neovisno o tome jest li ih proučili.

Odgovornost:
Odgovornost Nemus Lex d.o.o. je ograničena trenutnom tržišnom vrijednošću samog artikla, plaćenog za vrijeme narudžbe. Nismo odgovorni za bilo koji gubitak ili štetu nastalu od/zbog naših proizvoda ili bilo kojeg savjeta, prijedloga ili preporuka koji smo vam dali.  Nemus Lex d.o.o. nije odgovoran za bilo koje greške u naslovu, tekstovima, opisima, slikama, internet linkovima i sličnim sadržajnim elementima Stranice.

Autorska prava:
Svi materijali na ovim stranicama uključujući ali ne isključivo: slike, ilustracije, tekstovi, audio zapisi, video zapisi su ili vlasništvo Nemus Lex d.o.o. ili je Nemus Lex d.o.o. ovlašten istima raspolagati, a zaštićeni su od nedopuštenog kopiranja i širenja autorskih prava koji su u vlasništvu ili licencirani po zakonima autorskih prava, zaštitnih znakova, međunarodnih konvencija i ostalih zakona intelektualnog vlasništva. Nije dopušteno reproduciranje, objava, stvaranje prerađevina iz sadržaja, ponovna objava, upload, prijenos ili distribucija na bilo koji način sadržaja ovih stranica.

 

Narudžba, dostava i reklamacija

Napomena: Narudžbe zaprimljene sa Stranice dostavljamo samo u Republiku Hrvatsku. Narudžbe iz susjednih ili europskih država se primaju na centralnim europskim LiceGuard stranicama www.liceguard-europe.com. Za kontakt međunarodnom distributeru ili lokalnom zastupniku iz ostalih zemalja pogledajte ovdje.

Dostava
Možete biti sigurni da će vaša narudžba biti brzo procesuirana i što je moguće brže dostavljena. Dostavljamo u svako mjesto u RH služeći se uslugama brze dostave kurirskih službi. Narudžbe zaprimljene do 14 sati dostavljamo u pravilu drugi dan (osim kod nekih otoka). Narudžbe zaprimljene petkom iza 14 sati, neradnim danima i praznicima obrađujemo prvi slijedeći radni dan. Nemus Lex d.o.o. nema kontrolu nad pošiljkom nakon isporuke kurirskoj službi te ne može utjecati ili poništiti istu nakon što je poslana. Nemus Lex d.o.o. nije odgovoran i ne može utjecati na force majeure i moguće dodatne poteškoće tjekom same dostave.    

Narudžba
Detalji vaše narudžbe se nalaze u potvrdnom e-mailu poslanom na vašu adresu. Taj je e-mail potvrda koja sadrži proizvode koje ste naručili i NIJE potvrda narudžbe ili potvrda konačnog prihvat od strane same Stranice ili Nemus Lex d.o.o.-a. To je informativna potvrda koju možete zadržati. Prihvat vaše narudžbe i izvršenje iste će se smatrati ispunjenim kada mi pošaljemo narudžbu ili ako vam javimo da nismo u stanju procesuirati istu ili u slučaju da se ista poništi s vaše straneprije slanja. Zadržavamo pravo poništenja ili ograničenja narudžbe po potrebi i bez nužnog pojašnjenja. Cijene artikla su promjenjive bilo kada i bez najave.

Reklamacija:

NAPOMENA: Prije korištenja Robi Comb PRO uređaja obavezno pročitati upute!

Na električni češalj Robi Comb PRO dajemo godinu dana garancije. Prije samog ostvarivanja garancije pročitajte detaljno Uvjete i načine ostvarivanja garancije koji se nalaze uz proizvod. Da bi se reklamacija ostvarila potrebno je priložiti račun te za Robi Comb PRO i ispunjeni i od strane prodavača ovjereni Garantni list. Ova garancija ne pokriva oštećenja nastala mehaničkim oštećenjima, pogrešnom uporabom, lošim ili pogrešnim održavanjem, nesretnim slučajem ili uporabom baterija drugačijih od navedenih. Nakon pregleda uređaja i ako se ustanovi da je neispravan i da je Garancija važeća, u minimalnom roku dobit ćete zamjenski, novi uređaj!

Prilikom ostvarivanja reklamcije poslati sve originalne dijelove, komponente, uputstva i ambalažu. U slučaju reklamacije možete nas nazvati na 01/2945 071 radi eventualnih dodatnih informacija vezanih uz razloge i načine same reklamacije.

 
naslovnica | o ušima i gnjidama | proizvodi | webshop | podrška | vaša pisma | international | prava i uvjeti | kontakt